Șofer român, dispărut fără urmă de o săptămână în Munchen

14 Aug 2015
Șofer român, dispărut fără urmă de o săptămână în Munchen
De o săptămână, șoferul român de 33 de ani Sergiu I. pare să fi fost înghițit de pământ în Munchen. Sâmbătă trecută, 8 august, în jurul orei 17:00, a fost văzut ultima dată. Parcase camionul în jurul orei 15:00 și aștepta să fie încărcat cu materiale de construcții pe care urma să le transporte în România.  

Venise de la Karlsruhe, unde mașina sa fusesese descărcată. În jurul orei 19:45 a existat contact telefonic cu patronul său, însă deja la ora 18:00, muncitorii din depozit au observat că nu e nimeni în camion și ușile sunt larg deschise.

Duminică, la ora 10:30, muncitorii au sesizat că nu este nici urmă de șofer și camionul se află în aceeași poziție. A fost momentul în care au alertat poliția. Aceștia au anunțat că trebuie să treacă cel puțin 24 de ore pentru a înregistra dispariția sa.

După ce luni dimineață soferul nu dăduse nici un semn de viață familiei sale din România și nici angajatorului său, polițiștii au demarat căutările, fără rezultat însă până la această oră.

Aceștia au demarat căutările, însă nu au găsit nici un indiciu după cinci zile. În criză de soluții și de timp, polițiștii s-au adresat presei muncheneze, în speranța că cineva l-a văzut totuși pe șoferul român.

Wochenblatt
 publică solicitarea anchetatorului ca cititorii care pot contribui la soluționarea cazului să apeleze la numărul de telefon al comisariatului de poliție din Munchen 089/2910-0 sau să anunțe la orice secție de poliție din imediata lor apropriere. (I.D)

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră