ŞOCANT. Și-a ținut ani de zile soția și fiul într-o cușcă și i-a hrănit cu mâncare pentru câini

06 Sep 2015
ŞOCANT. Și-a ținut ani de zile soția și fiul într-o cușcă și i-a hrănit cu mâncare pentru câini
Scene dramatice sâmbătă după-amiază în curtea unei case din Mar del Plata, localitate aflată la 400 de kilometri de capitala Argentinei, Buenos Aires.  

Polițiștii argentinieni au eliberat dintr-o cușcă de lemn cu gratii de fier, o femeie de 61 de ani și pe băiatul ei de 32 de ani, după ani de suferință în captivitate.

Conform revistei germane Focus, vinovat pentru ororile la care au fost suspuși cei doi este chiar soțul femeii și tatăl băiatului, un argentinian de 66 de ani, fost zidar.

Acesta susține că n-a mai suportat comportamentul băiatului său autist și al soției cu probleme psihice și i-a închis pentru a-i ține sub control.

Alți doi băieți ai familiei știau despre cele întâmplate, însă nu au avut curaj să reacționeze. Până sâmbătă, când unul dintre ei s-a adresat poliției. Aceștia au găsit în aproprierea cuștii un sac cu fecale, seringi și mâncare pentru câini, dar și o canistră cu benzină.

„Când tânărul nu adormea de bună voie, bărbatul folosea vaporii de la benzină ca să îl adormă”, susțin anchetatorii.

Cele două victime nu puteau vorbi și erau extrem de traumatizate, astfel că au fost internate într-un spital.

Acuzați că au tăinuit aceste orori, copiii femeii se apără și dau vina exclusiv pe tatăl lor. „Când l-am rugat să-și spele nevasta și băiatul, el a luat un topor și ne-a amenințat. Este violent, agresiv și intimidant. Ne era frică de el”, spune una dintre nurorile bărbatului.

Agresorul a fost arestat pentru lipsire de libertate și sclavagism și riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. (I.D)

Alte stiri din Bizar

Ultima oră