Ministru: Cel puțin doi adolescenți se sinucid lunar, în rituale satanice, la ordinele 'liderului'. Avem nevoie de ajutor

28 Sep 2015
Ministru: Cel puțin doi adolescenți se sinucid lunar, în rituale satanice, la ordinele 'liderului'. Avem nevoie de ajutor
Perchezițiile polițiștilor au scos la iveală lucruri înfiorătoare. Desene și statui obscene pline de sânge, cadavre de animale, tot felul de instrumente de tortură, precum și rămășițe umane. Ei bine, dacă irakienii, iranienii și sirienii refuză să-și unească forțele și să lupte impotriva ISIS, fugind în Europa de frica jihadiștilor islamici, în Kuweit situația este și mai bizară.

"Adolescenții ne mor pe capete, din cauza unei secte sataniste. Secta respectivă este condusă de lideri din străinătate și cel puțin doi adolescenți se sinucid în rituale sataniste, în fiecare lună, la ordinele liderului lor", a declarat în cadrul unei conferințe de presă ministrul de interne Kuweitian. Oficialul a adăugat că sataniștii se află în plin proces de extindere a activităților în Kuweit, prin atragerea tinerilor cu promisiunile desfrâului și că mulți dintre ei s-au alăturat deja unei astfel de secte.

Într-o declarație publicată de cotidianul kuweitian "Al Anba", poliția menționează percheziționarea unor cabane și case, constantând cantitatea uriașă de materiale propagandistice, conturându-se scara uriașă la care își desfășoară activitatea secta satanistă.

Ministrul a descris că adepții acestei secte sunt extrem de loiali liderululi lor, refuzând orice fel de colaborare cu autăritățile. Ei cred că Satan este creatorul universului și că cei care doresc să li se alăture trebuie să respecte anumite ritualuri, inclusiv spălatul cu sânge, tatuaje pe corpuri, jurământul de supunere lui Satan și intreținerea de relații sexuale de orice natură cu fiecare dintre membrii sectei".

"Să fie clar, nu este o creștere a cazurilor de sinucidere în rândul tinerilor kuweitieni. Creșterea se observă în rândul celor care aparțin unor grupuri sataniste străine. Liderii acestor grupuri au dat adolescenților comenzi clare să se sinucidă pentru a face voia stăpânului lor. Câte doi-trei adolescenți, băieți sau fete, se sinucid în fiecare lună. Îi găsim în aceeași poziție, desenați și însemnați la fel ", a spus ministrul.

Acesta a spus poliția a găsit locații unde se desfășurau ritualuri chiar și în inima deșertului. El a precizat că autoritățile au filmări care surprind astfel de ritualuri între sataniști, adăugând că aceștia omoaru pisici și le beau sângele, după care folosesc cadavrele la lucruri greu de imaginat.

"Ne întrebăm de ce tinerii noștri se grăbesc orbește să se alăture acestei secte bizare. Avem nevoie de ajutor, ar trebui să existe un plan național pentru a studia si de a identifica motivele care împing tineretul nostru să urmeze sataniștii. Așa, poate găsim soluții la această problemă gravă", a spus ministrul kuweitian.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră