S-au îndrăgostit pe net. El a venit de la 13.000 de kilometri depărtare, ea a căzut de pe o stâncă încercând să facă un selfie

11 Mai 2015
S-au îndrăgostit pe net. El a venit de la 13.000 de kilometri depărtare, ea a căzut de pe o stâncă încercând să facă un selfie
Dragoste oprită tragic de un banal selfie. Un tânăr a călătorit 13.000 de kilometri să-și întânească dragostea vieții. Cei doi s-au cunoscut online și au vorbit foarte mult timp prin intermediul rețelelor de socializare și al programelor de video stream. În cele din urmă, băiatul și-a luat inima în dinți și, cu dragostea în suflet, a plecat să fie cu fata pe care o iubea.

Tânărul de 23 de ani, James Nichols, din Ashbourne, Derbyshire, s-a dus până în Africa de Sud. Acolo îl aștepta Cheynne Holloway, o fată în vârstă de 21 de ani. Odată ajuns în Africa de Sud, James s-a dus glonț acasă la fată. Întâlnirea a fost minunată, iar cei doi îndrăgostiți nu se mai săturau unul de altul. Apoi tânăra i-a propus să facă o plimbare romantică, spunându-i că știe ea un loc în apropiere.

Cuplul a mers la Northcliff Hill, o zonă foarte frumoasă, unde cuplurile se fotografiază de obicei. În timp ce el monta pe trepied camera foto, fata s-a deplasat spre marginea drumului, încercând să-și facă un slelfie cu telefonul mobil. Terminând de montat aparatul, băiatul și-a ridicat privirea, însă fata nu era de găsit nicaieri. Crezând  că-i face vreo farsă, a început s-o caute și s-o strige, însă atunci când a primit peste balustradă a înțepenit. Fata căzuse de la 20 de metri, pe stânci.

Martorii confirmă spusele băiatului și spun că în cele 20 de minute cât i-a luat ambulanței să ajungă, acesta a reușit să coboare în râpă și să-i acorde primul ajutor tinerei. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Apoi a postat pe Facebook o fotografie de-a fetei însoțită de comentariul: "Cel mai strălucitor suflet pe care l-am cunoscut vreodată. Nu mai pot nici să gândesc în momentul ăsta. Odihnească-se în pace".

Alte stiri din Bizar

Ultima oră