S-a săturat să mai aștepte! O româncă a încercat să își ucidă soțul de 98 de ani

08 Noi 2015
S-a săturat să mai aștepte! O româncă a încercat să își ucidă soțul de 98 de ani
Proces inedit la Judecătoria Frankfurt. O româncă de 66 de ani este obligată să dea explicații în fața instanței, ea fiind acuzată că a încercat să își ucidă soțul de 98 de ani. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii germani, în octombrie 2013, Georg a căzut în locuința sa personală. Au urmat scene de coșmar. Soția Katerina S. i-a fixat mâinile la podea și l-a lovit în cap timp de 30 de minute cu un baston de lemn.

Deși a suferit răni multiple și grave la nivelul capului, bărbatul a supraviețuit, în special datorită vecinilor care au alertat la timp poliția și serviciul de urgență.

Săptămâna trecută, femeia a ajuns în fața judecătorilor, fiind acuzată de tentativă de omor și vătămare corporală gravă.

“Nu l-am atacat cu bastonul. A căzut și țipa ca un nebun. M-am enervat și i-am pus mâna la gură ca să se calmeze. I-am încrucișat mâinile la piept, ca să îl ajut”, spune inculpata, pentru Bild.

Cât despre relația dintre cei doi, ea este tranșantă: ”Nu este nici o relație de dragoste. A fost o afacere. Ne-am căsătorit în 2009 fiindcă mi-a promis jumătate din casă dacă o să am grijă de el”.

Bărbatul nu a dorit să depună mărturie împotriva soției sale, astfel că procesul va continua și săptămâna viitoare. (I.D)

Alte stiri din Bizar

Ultima oră