MIAU! A încasat un glonţ, dar a salvat viaţa unui băieţel de trei ani

02 Sep 2015
MIAU! A încasat un glonţ, dar a salvat viaţa unui băieţel de trei ani
O pisică a salvat viaţa uni băieţel de 3 ani din Pensilvania, încasând un glonţ în locul acestuia, scrie telegraph.co.uk. Un glonţ rătăcit a intrat prin fereastra casei unde locuieşte Angelica Sipe, mama băieţelului.

Imediat, ea a alergat în living room pentru a vedea ce s-a întâmplat. " Mi-a luat doar o secundă să-mi dau seama. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific ce face fiul meu. Părea că doarme. Apoi, mi-am văzut pisica pe podea şi mi-am dat seama că a fost împuşcată", a povestit Angelica Sipe pentru Fox News.

Glonţul a intrat într-o canapea de unde a ricoşat, a intrat prin creştetul capului pisicii, i-a ieşit pe la baza gâtului, pe lângă umăr şi s-a oprit într-un fotoliu, la câţiva centimetri de băieţelul de trei ani, Daemire.

Angelica Sipe este convinsă că dacă pisica Opie nu încasa glonţul, băieţelul ei era mort. Din fericire, pisica este bine. Ea a suferit o ruptură de muşchi şi a fost tratată de veterinari. Deşi cheltuielile cu tratamentul se ridică la 1000 de dolari, Angelica Sipe este hotărâtă să dea aceşti bani şi să salveze viaţa pisicii.  "Vreau să o păstrez. Este un erou pentru băieţelul meu aşa că trebuie să o ţin", a mai spus ea.

Nimeni altcineva nu a mai fost rănit, iar site-ul Politiei din oraşul York scrie că au fost raportate focuri de armă în zonă, iar incidentul este anchetat, nefiind identificat nici un suspect până în prezent.

Citiţi mai multe ştiri din Bizar!


Alte stiri din Bizar

Ultima oră