NASA ia totul în serios. Ce spune despre coloniile de copii-sclavi de pe Marte

30 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
NASA ia totul în serios. Ce spune despre coloniile de copii-sclavi de pe Marte

Oricât de departe ar merge teoriile conspirației, ideea că ar exista pe Marte o colonie ascunsă de sclavi este, cu siguranță, una dintre cele mai exagerate, relatează mirror.co.uk.

Numai că este exact ceea ce a susţinut un fost ofiţer CIA pe InfoWars, site-ul de știri de extremă dreaptă, condus de Alex Jones. Iar un purtător de cuvânt al NASA a trebuit să iasă şi să declare că nu există și nici nu au existat vreodată ființe umane pe Marte.

Potrivit ziarului Daily Beast, Robert David Steele, un fost ofițer al CIA, a venit la emisiunea lui Jones pentru a vorbi despre copiii răpiți. Steele, care are un blog propriu dedicat teoriilor conspirației, a sugerat că copiii au fost expediați în secret pe planeta roșie în ultimele două decenii pentru a trăi ca sclavi.

"Credem că există o colonie pe Marte care este populată de copii răpiți și trimisi în spațiu într-o călătorie de 20 de ani", a spus Steele. "Deci, odată ce ajung pe Marte, singura lor alternativă e să fie sclavi pe coloniile de pe Marte", a adăugat el.

Jones l-a susţinut, spunând că 90% din misiunile NASA sunt secrete, iar agenția spațială nu dorește ca oamenii să ştie prea multe. În acest context, un oficial al NASA a fost nevoit să iasă la declaraţii. "Nu există oameni pe Marte. Dar există roveri activi pe Marte. Săptămâna trecută a fost un zvon despre faptul că nu au existat. Există ", a declarat Guy Webster, purtător de cuvânt la NASA. "Dar nu există oameni", a adăugat el..

Cirovăiala din mass-media americana pe tema coloniilor de sclavi de pe Marte vine la doar câteva zile după ce au început să circule imagini cu presupuse oase extraterestre, descoperite pe suprafaţa planetei roşii.

"Descoperirea" a fost făcută în imaginile trimise de roverul Curiosity al NASA. Ele au fost prezentate într-un videoclip online intitulat "Oase fosilizate, lemn pietrificat, ciuperci și licheni, creștere și mișcare, viața pe Marte".

Alte stiri din Bizar

Ultima oră