Mormântul unui celebru ucigaş în serie, deschis din cauza unor zvonuri

04 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Mormântul unui celebru ucigaş în serie, deschis din cauza unor zvonuri

Dr HH Holmes a fost probabil unul dintre primii criminali americani în serie. Ca la majoritatea criminalilor în serie, şi viața și moartea acestuia sunt înconjurate de mister, relatează iflscience.com.

Unul dintre cele mai insistente zvonuri a fost că Holmes a reușit să scape de execuție. Deci, pentru a rezolva această speculație, un judecător a ordonat la începutul acestui an exhumarea ucigaşului, în urma cererilor History Channel.

HH Holmes, pe numele adevărat Herman Webster Mudgett, a înființat un hotel în Chicago în perioada Târgului Mondial din 1893. Cu toate acestea, acest hotel nu era unul  normal. Era un labirint înfiorător de uși capcană, coridoare, guri ascunse de gaze și un cuptor de dimensiunea unui om la subsol. După ce "se juca" cu victimele sale, Holmes le ucidea, diseca și jupuia.

El a mărturisit că a ucis 27 de persoane , atât în ​​"hotel", cât și în altă parte, deși numărul exact de victime rămâne necunoscut. Crimele au încetat când a fost arestat în 17 noiembrie 1894, în Boston.

În 1896, el a fost condamnat la moarte prin spânzurare. Datorită reputației sale de criminal, mulți s-au întrebat dacă nu cumva Holmes a reușit să dea mită pentru a ieși din închisoare, să scape de execuție și să fugă în America de Sud.

Associated Press afirmă că rezultatele exhumării sunt disponibile. Testele antropologilor de la Universitatea din Pennsylvania au concluzionat că rămășițele din sicriu aparţinau, într-adevăr, lui Dr. HH Holmes. Deci, se pare că zvonurile despre evadarea lui sunt false.

Cercetătorii s-au folosit de dinți pentru a-l identifica. Cu toate acestea, au găsit câteva alte indicii înspăimântătoare. La cererea lui Holmes, mormântul acestuia era plin cu ciment și îngropat destul de adânc pentru a fi sub pânza de apă.

În condiții fără aer,  trupul lui nu s-a descompus cum ar fi trebuit în cazul unui cadavru îngropat acum120 de ani. Cercetătorii au descoperit mustața era la locul ei, iar o mare parte din îmbrăcăminte era intactă.

"A murit", a declarat Samantha Cox, invitată de History Channel să facă criminologie. "Odată ajuns în acest punct, nu putem face nimic cu el. Nu putem testa, nu putem scoate ADN ".

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră