Internată cu forța opt zile la psihiatrie pentru că polițiștii nu au crezut că... (VIDEO)

13 Sep 2015
Internată cu forța opt zile la psihiatrie pentru că polițiștii nu au crezut că... (VIDEO)
Deși se zvonește că societatea actuală s-a cam despărțit de prejudecăți, religioase, sexuale sau rasiale, și că omul modern este mult mai rațional, realitatea demonstrează că nu e vorba nici pe departe de așa ceva.

O tânăra new-yorkeză în vârstă de 32 de ani a fost oprită de poliție în trafic, dar, în mintea polițiștilor între conducătoarea auto și mașina pe care o conducea, un BMW, nu putea exista niciun fel de compatibilitate, mai ales că șoferița era de culoare. 

Din informațiile vehiculate de media, se pare că polițiștii au oprit-o pe tânără pentru că dansa în mașină și nu ținea mâinile pe volan. Niciuna dintre cele două acuzații nu i s-au părut pertinente conducătoarei auto, pentru că în momentul acela staționa la un semafor.

N-ar fi fost nimic dacă lucrurile s-ar fi oprit aici, dar, polițiștii au dat-o jos din mașină pe șoferiță și au condus-o la secție pentru declarații, unde a trebuit să înfrunte suspiciunea de furt a autoturismului în care se afla.

La secție tânăra de culoare le-a declarat polițiștilor că este proprietara autoturismului, că lucrează într-o instituție bancară și că președintele Barack Obama urmărește contul său de Twitter, toate trei afirmațiile fiind adevărate, niciunul dintre oamenii legi nu a catadicsit să facă o minimă verificare, ba mai mult, crezând că delirează au chemat o ambulanță care a transportat-o la spital.

În unitatea sanitară femeia a fost dezbrăcată, forțată să ia litiu și i s-au administrat sedative puternice, timp de opt zile!

"Am sesizat chiar din primele momente în care am declarat că sunt proprietara BMW-ului am fost privită ca o mincinoasă. Mi-au pus cătușe și mi-au spus că urmează să mă conducă la garajul unde-mi trimiseseră mașina. În schimb m-au suit într- ambulanță. M-am întrebat de ce merg să-mi iau mașina cu o ambulană, dar eram prea confuză pentru a reacționa", a declarat femeia jurnaliștilor.

De partea cealaltă, autoritățile încearcă să explice incidentul prin faptul că în momentul în care a fost oprită în trafic, femeia acționa irațional, era incoerentă și inconsistentă în declarații.



Alte stiri din Bizar

Ultima oră