A văzut ore întregi filme ISIS, după care și-a ucis mama cu un cuțit de bucătărie

15 Sep 2015
A văzut ore întregi filme ISIS, după care și-a ucis mama cu un cuțit de bucătărie
O fată de 15 ani din Danemarca, care a devenit obsedată de filmele ISIS cu decapitări, și-a ucis mama cu un cuțit de bucătărie.

Anul trecut, Lisa Borch, în vârstă de 15 ani, a cunoscut un tânăr musulman, pe Bakhtiar Mohammed Abdulla, și extrem de repede a devenit dependentă de filmele de pe youtube cu decapitări, postate de ISIS.

Într-una din zile , după ce a vizionat mai multe ore un filmuleț în care doi britanici - David Haines și Alan Henning – au fost decapitați de ISIS, împreună cu prietenul său a intrat în bucătărie și și-a înjunghiat mama de aproximativ 20 de ori.

Următorul pas a fost să dea telefon la poliție. „Este sânge peste tot, mama mea este înjunghiată și am văzut un bărbat alb care a ieșit în fugă din casă”, a spus ea.

Poliția care a venit în timp record a găsit fata, într-una dintyre camere, butonându-și telefonul, uitându-se la filmulețe macabre pe youtube. La întrebarea unde este mama sa, ea s-a rezumat prin a arăta cu degetul spre una dintre camerele de la etaj. Polițiștii au găsit într-adevăr victima, într-o baie de sânge, ânjunghiată de repetate ori


Investigatorilor nu le-a fost greu să conluzioneze că de fapt fata împreună cu prietenul ei erau făptașii. Tribunalul a condamnat-o pe Lisa Borch la 9 ani de închisoare. În timpul procesului fata a declarat că împreună cu prietenul ei intenționa să plece în Siria, unde să lupte de partea ISIS. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră