IMAGINI ȘOCANTE de pe suprafața Lunii. De data asta lumea se isterizează pe bună dreptate. Un inginer NASA: "E un elefant!" (VIDEO)

03 Sep 2015
IMAGINI ȘOCANTE de pe suprafața Lunii. De data asta lumea se isterizează pe bună dreptate. Un inginer NASA:
WowForReeel, proprietarul unui canal de YouTube dedicat unor chestii extraterestre, a postat niște imagini foarte interesante. Videoclipul prezintă o fotografie a suprafeței Lunii, realizată de NASA și arătată din diferite unghiuri.

Imaginea nu e fake și poate fi obținută foarte ușor, folosind Google Moon. Fotografia surprinde o siluetă întunecată, care arata aproape ca o ființă umană. Silueta pare că a luat-o la pas, la o plimbare pe Lună, sau se întreaptă către o anume locație.

Figura întunecată nu numai că seamănă cu a unui om, dar are, de asemenea, o umbră care se potrivește perfect. Videoclipul a fost promovat rapid de mass-media internațională, dar și de rețelele sociale, ajungând la aproape ȘAPTE MILIOANE de vizualizări.

În timp ce unii speculează la fața locului că ar fi un om în costum spațial și distorsionat de spectrul de lumină, alții cred că este o fotografie a unui extraterestru.

Desigur, unii oameni susțin că e doar Photoshop, dar imaginea poate fi vazută pe Google Moon, folosind coordonatele din fotografie. Iar dacă este un om, de ce n-am fost informați că s-au reluat expedițiile pe Lună?

Din motive încă necunoscute, mai multe voci ale lumii academice au luat în râs ipoteza exstenței unui om pe lună, un inginer NASA scriind ironic pe Facebook că a văzut imaginile și crede că este vorba despre un elefant lunar.

Totuși, Photoshop nu e.  Atunci ce este? Voi ce credeți?

Alte stiri din Bizar

Ultima oră