Un cuplu britanic amendat pentru că a făcut sex oral în timpul unui concert în Hyde Park

12 Aug 2015
Un cuplu britanic amendat pentru că a făcut sex oral în timpul unui concert în Hyde Park
 Un cuplu de britanici a fost condamnat pentru că a făcut sex în timpul unui concert organizat de BBC în Hyde Park, în centrul Londrei, scrie site-ul 20 minutes. 
Lisane Beck, recepţioneră în vârstă de 47 de ani, şi prietenul ei, Simon Murphy, de 48 de ani, de meserie grădinar, au fost filmaţi în plină acţiune de un martor şocat de „comportamentul obscen” al cuplului, care făcea „sex oral”. Pe înregistrarea difuzată la procesul de la tribunalul Old Bailey din Londra, juraţii au putut să audă strigătele de dezaprobare ale persoanelor, dintre care copii şi un poliţist, care se aflau în apropierea cuplului, în timpul concertului cântăreţei pop Paloma Faith, din septembrie anul trecut. Cidru şi votcă şi coca

Lisane Beck a spus la tribunal că a dorit doar să-şi ajute partenerul să meargă la toaletă. Simon Murphy a spus, la rândul lui, că nu şi-a dat seama de nimic. Acuzata a recunoscut pur şi simplu că era „cherchelită şi bucuroasă”, după ce a băut trei sau patru pahare de cidru şi puţină votcă cu coca. Dar judecătorul a afirmat că nu are nici cea mai mică îndoială asupra naturii actelor lor şi a denunţat comportamentul „cu totul revoltător”. Juraţii au condamnat în unanimitate acest cuplu la plata a 1.000 lire (aproximativ 1.400 euro) fiecare până la 13 noiembrie, altcumva riscând 21 de zile de închisoare. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră