Sute de credincioși se roagă la un geam termopan. Acolo ar fi apărut, spun ei, Maica Domnului (VIDEO)

14 Sep 2015
Sute de credincioși se roagă la un geam termopan. Acolo ar fi apărut, spun ei, Maica Domnului (VIDEO)
Sute de oameni s-au strâns să venereze fereastra unei case oarecare, deoarece acolo a apărut, spun ei, imaginea Maicii Domnului. Oamenii își fac cruce, bat mătănii și se roagă ferestrei de termopan pentru sănătate, bani și alte succesuri.

Proprietarii casei nu știu exact cum s-a produs minunea, dar, după o ploaie, chipul Maicii Domnului s-a ivit la geam, iar lumea a observat de pe stradă și a venit să se roage. Credincioșii vin din toată țara, în pelerinaj la sfânta fereastră de termopan.

Dar, pentru că geamul termopan îi făcea concurență bisericii din localitate, autoritățile au decis, la rugămintea sfinților duhovnici, să-i scoată omului fereastra din casă și s-o instaleze în biserică. Pentru că poți să te închini la orice, nu-i așa, atâta timp cât se află într-o biserică. Doamne ajută.
 
Sute de credincioși se roagă la un geam termopan. Acolo ar fi ...Sute de credincioși se roagă la un geam termopan. Acolo ar fi apărut, spun ei, Maica Domnului (VIDEO) Mai multe ---> http://www.mariustuca.ro/bizar/geam-termopan-maica-domnului-16451.html

Posted by MT News on Monday, September 14, 2015

Alte stiri din Bizar

Ultima oră