Ce a făcut un congresman american cu apa lăsată în pahar de Papa Francisc

27 Sep 2015
Ce a făcut un congresman american cu apa lăsată în pahar de Papa Francisc
În timpul discursului istoric de joi, din Congresul SUA, Papa Francisc a băut puţină din paharul aflat pe pupitru. După plecarea Suveranului Pontif, congresmenul republican Bob Brady a luat paharul şi a mers cu el în birou, unde alături de soţia sa şi de alţi doi colegi a băut din el, informează Philadelphia Daily News şi Washington Post.

„Câţi oameni care au băut din acelaşi pahar cu Papa cunoaşteţi?” a spus Brady, susţinând că, deşi apa nu era sfinţită, orice atinge Papa e binecuvântat, şi nimic nu-l va face să creadă altfel.

După ce a luat paharul Papei, Brady a invitat în biroul său un alt senator, Bob Casey. Acesta a venit cu soţia şi mama sa, şi toţi şi-au înmuiat degetele în apa ce atinsese buzele Papei. Biroul de presă al lui Bob Casey a confirmat informaţia. „Şi-au udat degetele cu apa din pahar şi au făcut fotografii". Brady vrea ca restul apei să o folosească pentru a-şi binecuvânta nepoţii.

Nu este pentru prima oară când Bob Brady face un asemenea gest. El a luat nu numai paharul Papei, ci şi pe cel din care a băut Barack Obama la prima sa învestitură. 

Congresmanul susţine că va plăti paharul folosit de Papă pentru care ar fi cerut deja nota şi va trimite un cec.

Citiţi mai multe ştiri din Bizar!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră