COMPLET GOL! Întâmplarea care a ȘOCAT un cuplu ce dormea liniștit în propriul pat! (VIDEO)

17 Aug 2015
COMPLET GOL! Întâmplarea care a ȘOCAT un cuplu ce dormea liniștit în propriul pat! (VIDEO)
Chiar înainte de ora a doua a nopții, un cuplu de australieni pornit pe drumul viselor frumoase a trebuit să se confrunte cu o realitate care i-a traumatizat: chiar în dormitorul lor, în patul în care dormeau, trăgea la aghioase, fără nicio problemă de adaptare o altă persoană, complet necunoscută și, mai ales, complet dezbrăcată.

"M-am trezit cu senzația că simt prezența cuiva, cineva sau ceva care se afla în apropierea mea, care nu trebuia să se găsească acolo!, a declarat jurnaliștilor partea feminină a cuplului.

Bărbatul care dormea dus în patul celor doi, era complet gol și pe deasupra, așa cum urmau să afle după ce poliția l-a identificat, irlandez.
După ce au chemat poliția, l-au trezit pe necunoscutul care își găsise adăpost chiar în patul lor conjugal și i-au cerut să părăsească locuința. Lucru pe care irlandezul nu a fost în stare să-l facă până la sosirea oamenilor legi, care l-au arestat.

Din primele informații, intrusul avea probleme grave de sănătate, provocate de consumul de droguri.
Pentru moment, el a fost internat în spital, iar în momentul în care se va simți mai bine, va trebui să suporte rigorile legii în raport cu fapta pe care a comis-o.




Alte stiri din Bizar

Ultima oră