Comisariat de poliție transformat în sală de naștere!

24 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
Comisariat de poliție transformat în sală de naștere!

Polițiștii comisariatul arondismentului XIII din Paris s-au confruntat cu o situație delicată. Cetățenii care așteptau pentru diverse probleme au fost evacuați de urgență, miercuri, pentru o ... naștere. Și polițistele s-au transformat în medici ginecologi și moașă! Dar pompierii au intrat rapid în acțiune: viitoarea mamă a fost transportată la Spitalul Salpetriere, care, din fericire, se află în același arondisment, relatează Le Parisien.

Doamna, avea ceea ce se numește ruperea apei, a precizat o sursă din poliție. Ea avea contracții repetate la cinci minute și colul dilatat la 8 cm.  

Totul a început în stradă. Femeia, în vârstă de 33 de ani, vorbea numai în limba engleză, ceea ce a făcut dificil dialogul cu polițiștii. Doi dintre ei au reușit și și-au dat seama imediat despre ce este vorba. Au întins femeia și le-a cerut colegilor să evacueze sala.

Viitoarea mama le-a explicat că este însărcinată în luna a noua și că este primul copil.

Jean-Michel Huguet, responsabil al unui sindicat din poliție, a salutat modul cum funcționarii comisariatului au făcut față unei situații cu totul nouă pentru ei. 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră