Caz unic în lume! Fata asta de 13 ani chiar are alergie la școală

12 Oct 2015
 Caz unic în lume! Fata asta de 13 ani chiar are alergie la școală
Mulți copii visează să nu fie nevoiți să meargă la școală, însă pentru o fată de 13 ani din Marea Britanie acest vis a devenit un coșmar. Ea chiar suferă de alergie la școală.  

În timpul orei de matematică ea a suferit primul șoc anafilactic. După patru șocuri consecutive puternice, directorul școlii John Whitgift Academy din Grimsby a decis să o trimită acasă pe termen nedeterminat.

„Experții analizează acum care ar putea fi cauza acestei alergii la școală”, notează revista Focus.

„Am crezut că am alergie doar la matematică, însă am început să am amețeli și în timpul orei de engleză. Nu mai puteam să văd și simțeam că mă sufoc. Am avut dureri atât de mari, încât am crezut că o să mor”, a declarat fata, pentru postul britanic ITV.

Medicii susțin că, dacă nu ar fi fost transportată la timp la spital, ar fi avut urmări grave. Mama fetei refuză categoric ipoteza că ea ar suferi de o alergie la școală.

„Principala problemă este că ea nu are o reacție alergică normală, ci una care îi pune în pericol viața. Ea este alergică și la nuci, însă nu s-a putut constata nici o legătură între cele două alergii”, a subliniat mama fetei.

Experții analizează acum tablourile și mochetele din sălile de clasă. Fata susține că situația actuală nu îi provoacă nici o bucurie.

„Este plictisitor să trăiești fără teme pentru acasă. Eu vreau să mă întorc la școală. E ca o a doua casă pentru mine și mie chiar îmi face plăcere să merg la școală”, a încheiat adolescenta.

Experții încă nu au găsit o metodă de soluționare a problemei, iar părinții fetei refuză să mai riște trimiterea ei înapoi la școală. (I.D)

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră