Un argentinian a trăit doi ani cu o scobitoare înfiptă în inimă

17 Oct 2015
Un argentinian a trăit doi ani cu o scobitoare înfiptă în inimă
Horacio Videla, un argentinian în vârstă de 42 de ani, suferea de mai multe luni de infecţii recurente, fără să aibă o explicaţie. A ajuns la operaţie şi chirurgii au avut surpriza să descopere cauza: o scobitoare, înghiţită în urmă cu doi ani fără să-şi dea seama, s-a blocat în inima bărbatului.

« Ştiam că trebuie să extragem un corp străin, credeam că este un cateter. Când le-am spus celorlalţi din echipa medicală că este vorba de o scobitoare din lemn, ei nu m-au crezut. Mi-au spus că trebuie să ies la pensie şi că am înnebunit » povesteşte chirurgul Fernando Cichero.  

Chirurgul a explicat că scobitoarea a trecut treptat prin sistemul digestiv în sistemul sanguin înainte de a ajunge la inimă. Potrivit doctorului Cichero, două cazuri asemănătoare au fost înregistrate în revistele de specialitate, în 1972, în Japonia, şi în urmă cu cinci ani, în China.

În ultimele luni, Horacio Videla a slăbit şapte kilograme. « Am stat şase luni în spital sau acasă şi simţeam că în inima ceva mă înţeapă », spune Horacio Videla, citat de France info tv. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră