Ce emoție! Un câine PLÂNGE cu suspine și lacrimi de recunoștință după ce o femeie i-a salvat puii (VIDEO)

14 Aug 2015
Ce emoție! Un câine PLÂNGE cu suspine și lacrimi de recunoștință după ce o femeie i-a salvat puii (VIDEO)
Se pare că oamenii nu sunt singurii care lăcrimează atunci când ceva sau cineva îi impresionează. Acest caine a început să plângă, după ce puii ei au fost salvați, în modul în care numai  o mamă ușurată o poate face. Atât cățelușii, cât și mama lor, au fost aruncați pe un teren viran, lângă o pădure, unde au fost găsiți de o femeie care trecea din absolută întâmplare prin apropiere și a auzit scâncetele cățelușilor.

Mama cățelușilor lor era foarte slăbită, femeia i-a dat de mâncare ce avea prin sacoșă, apoi și-a chemat o prietenă să vină cu o mașină și a dus-o acasă. Câinele a prins ceva puteri, după care a putut să-și alpăteze puii. În timp ce cățelușii hămesiți mâncau, câinele a început să plângă, din recunoștință pentru gestul femeii.

Evident, există întotdeauna cineva care să strice un moment frumos, dar care ne oferă o altă posibilitate a subiectului. "Câinii nu pot plânge. Este o afecțiune numită epifora. Oamenii proști întotdeauna încearcă să umanizeze fiecare creatură de pe planetă", comentează un internaut.

Un alt utilizator de YouTube adaugă: "În cazul în care câinelui i se scurge lichid din ochi, poate părea că plânge. Cu toate acestea, este important pentru proprietarii de animale de companie să știe că patrupezii nu pot plânge în modul în care o fac oamenii. Dacă ochii unui câine lasă lichid, ceva e în neregulă cu animalul respectiv, nu pentru că animalul ar fi copleșit de emoție ".

Tu ce crezi?

Alte stiri din Bizar

Ultima oră