Ca în filmele cu proști. Un tânăr român a rămas blocat în containerul de haine vechi

12 Noi 2015
Ca în filmele cu proști. Un tânăr român a rămas blocat în containerul de haine vechi
Ar putea fi o poveste amuzantă, dacă n-ar fi vorba despre drama românilor care fug de sărăcia din România și dau de probleme la fel de mari în țările unde visează că își vor găsi fericirea și liniștea sufletească și financiară. Conform tabloidului Bild, recent, doi tineri români de 21 de ani au încercat să fure dintr-un container de haine vechi în orașul Chemnitz din Germania.

Era ora 2 noaptea, credeau că nimeni nu îi vede, însă o doamnă a chemat imediat poliția. Unul dintre tineri a fugit, al doilea a dispărut.

”Când am ajuns noi era o liniște deplină. Pe tânărul care fugise l-am prins într-un tufiș. E un român care lucrează în Germania. Celălalt tânăr căzuse în container și rămăsese blocat acolo. Am strigat, am încercat să facem lumină în container cu ajutorul unei lanterne, el nu a reacționat deloc, dar i-am văzut o mână”, spune un purtător de cuvânt al poliției locale.

Au desfăcut o parte din container și tânărul a ieșit dintre haine. N-a stat mult pe gânduri și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru tentativă de furt.

Femeia care a sunat la poliție a comentat situația cu umor: ”Puteau să aleagă varianta mai comodă. Să meargă la centrul unde sunt duse hainele și acolo își puteau alege orice gratuit. Ar fi evitat și deschiderea unui dosar penal”. (I.D)

Alte stiri din Bizar

Ultima oră