Bătrân din Brăila, ucis chiar de câinii lui, animalele l-au făcut bucăți. Doctorii de la Medicină Legală, uluiți de ferocitatea bestiilor

30 Iul 2015
Bătrân din Brăila, ucis chiar de câinii lui, animalele l-au făcut bucăți. Doctorii de la Medicină Legală, uluiți de ferocitatea bestiilor
Sfarsit groaznic pentru un brailean, in varsta de 87 de ani, din comuna Jirlau. Cadavrul acestuia, devorat de caini, a fost descoperit in propria curte, de catre fiul sau, scrie presa locală.

In jurul orei 05:00, batranul a iesit din casa pentru a se duce la toaleta, insa pe drum, in curte, a fost atacat din senin de unul dintre cainii sai, care l-a doborat la pamant. Desi a apucat sa scoata cateva tipete de ajutor, fiul său nu a dat importanta, crezand ca zgomotul se aude de pe strada. Neputincios si sangerand, braileanul a fost sfasiat de viu de caine, care i-a smuls o ureche, dar si bucati mari de carne de pe brate si picoare. Si alti caini din curte s-au napustit asupra barbatului atunci cand au simtit miros de sange. Victima nu a avut nicio sansa de supravietuire, murind in chinuri groaznice.

Dupa mai bine de 3 ore de la atac, fiul batranului a iesit din imobil si si-a vazut tatal intins la pamant si plin de sange, in timp ce cainele, cu botul plin de sange, se plimba nestingherit prin curte. "Cel mai probabil victimei i s-a facut rau atunci cand cainele s-a napustit asupra sa. Doar fata si toracele anterior au ramas neatinse de coltii cainelui. A avut leziuni mari pe cap, gat, pe brate si pe maini", a declarat dr. Gina Ilie, sef Medicina Legala Braila.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră