Asistenta lui Barack Obama și-a împușcat iubitul. Îl bănuia că o înseală

11 Aug 2015
Asistenta lui Barack Obama și-a împușcat iubitul. Îl bănuia că o înseală
Asistentul special al președintelui american, doamna Barvetta Singletary, și-a împușcat iubitul, pentru că-l suspecta că o înseală, relatează cotidianul israelian Jerusalem Post. Angajata Casei Albe, descrisă de presa americană drept ”asistent special al președintelui SUA”, nu și-a nimerit ținta.

Ea l-a invitat pe iubitul său la ea acasă, propunându-i să întrețină relații sexuale. Acolo a scos arma și a încercat să-l împuște.

Potrivit relatărilor postului NBC și publicației New York Post, femeia, în vârstă de 37 de ani, a tras un singur glonț în direcția iubitului, care este polițist la Capitoliu. Numele acestuia nu a fost dat publicității. Femeia și-a ratat însă ținta.

Singletary îi trimisese iubitului un SMS, în care îl invita la ea acasă. Acesta a sosit, iar cei doi au petrecut o noapte împreună. La un moment dat, cei doi au părăsit casa și s-au îndreptat spre mașina lui. În momentul în care cei doi se aflau lângă mașină, Singletary i-a cerut iubitului ei parola de la telefonul mobil.

El a refuzat să îi spună parola, moment în care doamna Singletary și-a scos pistolul, un Glock 23.

Potrivit presei, cei au fost auziți certându-se, iar numele unei femei a fost repetat de câteva ori. Singletary ar fi strigat chiar la el:”M-ai învățat cum să folosesc ăsta, să nu cumva să-ți imaginezi că nu o să-l folosesc!”. Și-a îndreptat arma în direcția lui, a tras, dar n-a nimerit.

Singletary a fost arestată și acuzată de violență domestică.

Casa Albă a concediat-o, fără a-i da vreun salariu compensatoriu și i-a interzis accesul în perimetrul acesteia. Oficial, din partea Casei Albe nu există niciun comentariu pe marginea acestui caz, precizează sursa citată.


 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră