Astronautul Buzz Aldrin a postat pe Facebook nota cu cheltuielile făcute în voiajul pe Lună

04 Aug 2015
Astronautul Buzz Aldrin a postat pe Facebook nota cu cheltuielile făcute în voiajul pe Lună
Astronautul Buzz Aldrin a publicat pe Facebook, joi, 30 iulie nota de cheltuieli, completată cu ocazia zborului lui pe Lună, din iulie 1969, datorită căreia el a reuşit să obţină rambursareaa 33,31 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, transmite francetvinfo.fr.

În document sunt precizate toate etapele acestei călătorii speciale: de la Houston, Texas, la baza de lansare de la Cap Kennedy (Florida), cu sejurul pe Lună şi apoi întoarcerea pe Oceanul Pacific. „Cazarea şi masa asigurate în timpul sejurului”, se mai precizează în nota de decont.

La întoarcerea pe Terra, astronautul a mai completat o declaraţie vamală. În acest document, echipajul navetei spaţiale Apollo 11 precizează că a adus eşantioane de roci şi praf selenar în bagaje.

Celebrul astronaut american a făcut aceste precizări, pentru că, aşa cum el însuşi spunea, mulţi oameni au fost interesaţi şi, acum, el le răspunde că da, echipajul Apollo 11 a trebuit să semneze formularele vamale atunci când a revenit de pe Lună. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră