Apocalipsa înainte de Crăciun? Adepţii teoriei sfârşitului lumii spun că Nibiru sau Planeta X se va ciocni cu Pământul

18 Oct 2015
Apocalipsa înainte de Crăciun? Adepţii teoriei sfârşitului lumii spun că Nibiru sau Planeta X se va ciocni cu Pământul
Adepţii teoriei sfârşitului lumii prezic că Apocalipsa va veni înainte de Crăciun când o misterioasă Plantă X se va ciocni cu Pământul, scrie mirror.co.uk. 

În ciuda previziunilor unor grupuri creştine care susţineau că lumea va fi distrusă prin foc la 7 octombrie, alte grupuri, aşa zise apocaliptice,  precum "Before It's News" şi "Brussell Sprout" susţin că ultima  prognoză este adevărată. 

Teorii privind o coliziune interplanetară sunt distribuite pe internet, fără a fi precizată data evenimentului apocaliptic, ci doar că,  în luna Decembrie Pământul se va sfârşi.

Se spune că o a zecea planetă, cunoscută ca Nibiru sau Planeta X  se îndreaptă către Pământ şi se va ciocni cu Terra. Adepţii teoriei consipraţiei susţin de mai mult timp existenţa Planetei X, a cărei existenţă şi ar fi fost muşamalizată de guvernele lumii, acestea ascunzând inclusiv faptul că aceastsa va distruge Pământul.

ÎConform informaţii apărute pe unele bloguri româneşti, la inceputul anilor ’80, Thomas van Flandren si Richard Harrington, astronomi la Observatorul Marinei S.U.A, studiind cele mai mari planete din galaxie: Neptun si Uranus au observat ca orbitele lor sunt perturbate de atractia gravitationala a unui corp ceresc misterios. Inca din 1908, astronomul Percival Lowell descoperise o noua planeta in sistem, pe care a denumit-o: “Planeta 0″. Conform analizelor celor doi americani, aceasta planeta este de patru ori mai mare decat Terra si este localizata in directia constelatiei Orion. NASA a recunoscut, in 1982 ca un obiect ceresc care intruneste toate atributele planetare provoaca neregularitati in galaxie si a trimis in spatiu un satelit de cercetare in infrarosu IRAS (Infrared Astronomical Satellite). In 1983 satelitul a descoperit: “un corp ceresc avand aproximativ aceleasi dimensiuni ca cele ale plantei Jupiter si care este orientat spre Pamant in asa masura incat sa faca parte din sistemul nostru solar“-raportul NASA dupa terminarea misiunii spatiale a lui IRAS-1983.

În 1987, Jhon Anderson de la NASA a afirmat in ziarul Newsweek ca este foarte posibil ca o a zecea planeta sa figureze in galaxie, dar la o foarte mare distanta de Soare. Noua aparitie, explica pentru cei de la NASA, pertrubarile observate in sec. al XIX-lea in orbitele lui Uranus si Neptun si poate fi cel mai plauzibil scenariu in cazul disparitiei dinozaurilor acum 65 de milioane de ani.

Sumerienii au gravat pe placute de bronz cronica unui dezatru planetar, cand Pamantul a fost lovit de o alta planeta gigant intrata brusc in sistemul solar. Efectul devastator se regaseste ulterior in majoritatea Cartilor Sfinte. Pe placutele scrise in cuneiforma si datate ca avand peste 3300 de ani vechime, apare si numele acestei planete-ucigasa: Nibiru. Sumerienii au creat un modul de calcul al periodicitatii acestei intalnari dintre Nibiru si Pamant. Astfel ei au aproximat ca ciocnirea se repata la fiecare 3600 de ani. Planeta X apare mentionata in mai toate miturile si legendele lumii. Babilonienii o numeau Marduk (Mare Astru al Cerului), grecii i-au spus Nemesis, iar incasii- Hercobulus.

Citiţi mai multe ştiri din Bizar!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră