BMW, Mini și Rolls Royce: maxim istoric în luna iunie

12 Aug 2015
BMW, Mini și Rolls Royce: maxim istoric în luna iunie
Vânzările de automobile ale mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce au totalizat 173.195 de unităţi în iulie, un nou maxim pentru această lună şi o creştere de 5,6% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Un nou record a fost înregistrat şi pentru primele şapte luni ale anului, cu un total de 1.272.953 de unităţi livrate clienţilor, ceea ce înseamnă o creştere de 7,5%.

"În ciuda volatilităţii pe care o înregistrăm pe unele pieţe, BMW Group continuă să înregistreze o creştere constantă pretutindeni în lume", a declarat Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru vânzări şi marketing BMW. "Prin mărcile noastre remarcabile, înregistrăm un impuls important în Europe şi pieţele dinamice din regiune NAFTA, dar şi în mare parte din Asia, aşa că rămân încrezător că dezvoltarea pozitivă a vânzărilor pe care am obţinut până acum în acest an va continua şi în restul anului 2015", a continuat el.

În iulie, livrările mărcii BMW au crescut cu 5,8%, la un total de 147.513 unităţi. Vânzările pentru primele şapte luni au fost mai mari cu 5,2%, totalizând 1.079.563 de unităţi. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră