Swift COOL. Ediție specială cu look sportiv

29 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Swift COOL. Ediție specială cu look sportiv

Swift Cool are un volan sport, iar culoarea de prezentare este și ea una specială, Horizon Orange. Profilul său aerodinamic este scos și mai mult în evidență cu ajutorul unui eleron sport, iar jantele din aliaj, amplifică impresia de dinamism și putere.

În afara culorii speciale Horizon Orange, Suzuki Swift COOL este disponibil și în culorile Bright Red 5, Silky Silver 2, Galactic Gray, Cosmic Black, Pearl Cool White și Boost Blue 3.

 

Dotări la interior

 

Suzuki Sfift COOL interior

De asemenea, Swift COOL are o serie de dotări care sporesc confortul și siguranța acestui model: aer condiționat, radio CD mp3+Bluetooth cu port USB, scaun șofer reglabil pe înălțime,scaune fata incalzite, volan reglabil pe înălțime, 7 airbag-uri ( frontale, laterale, cortină și unul pentru genunchii șoferului), geamuri electrice față/spate, cruise control, comenzi pe volan, oglinzi retrovizoare exterioare încălzite şi acţionate electric, senzori de parcare spate, lumini de zi cu tehnologie LED, ABS + EBD, ESP și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

La interior avem, de asemenea, cusăturile argintii pe volan, iar tapițeria și manșonul schimbătorului dau o notă sofisticată.

 

Motorizări

swift cool fata

Versiunea Suzuki Swift COOL este echipată cu motorul de 1,2 litri pe benzină care dezvoltă 94 CP și o cutie manuală. Ediția specială a modelului Swift se comercializează la prețul de 10.800 Euro (cu TVA inclus), la care se mai adaugă 310 Euro pentru vopsea metalizată.

Swift COOL vine cu 5 ani garanție fără limită de kilometri și 3 ani de asitență rutieră incluse.  

Alte stiri din Auto

Ultima oră