SUV-ul luxului suprem – Bentley Bentayga Mulliner

01 Mar 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
SUV-ul luxului suprem – Bentley Bentayga Mulliner

Bentley Motors anunță lansarea noului Bentayga Mulliner: SUV-ul luxului suprem.

Mulliner, divizia de personalizare a limuzinelor Bentley, și-a folosit măiestria artizanală pentru a desăvârși SUV-ul multipremiat Bentayga, dând naștere unei noi nave amiral și stabilind noi stadarde pe segmentul auto de lux.

Noi dotări interioare și exterioare – ce includ finisajul exterior opțional Duo Tone, jante de 22 inci, un compartiment de depozitare a șampaniei și un nou concept de finisaj la interior – completează designul modern, sculptural al Bentley Bentayga.

Dotat cu cel mai puternic motor din clasa sa – motorul W12, de 6 l – Bentayga Mulliner îmbină eficiența și rafinamentul cu o putere și un cuplu uimitoare. Cu 608 CP și 900 Nm, motorul propulsează SUV-ul de lux de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 s, până la viteza maximă de 301 km/h, oferind Bentayga Mulliner statutul de cel mai rapid SUV din lume.

Produsă în ediție ultra limitată, din cauza procesului de producție extrem de complex și a caracterului artizanal al dotărilor interioare de lux, această nouă navă amiral va fi disponibilă spre comandă în primăvara anului 2017.

Un exemplar unic Bentayga Mulliner va fi expus la standul Bentley de la Salonul Auto de la Geneva săptămâna viitoare, etalând o incrustație unică pe panoul frontal, realizată manual, ce profilează conturul impresionantului lanț muntos Monte Rosa.

 

 

Alte stiri din Auto

Ultima oră