Salonul Auto de la Frankfurt. Premieră mondială pentru Suzuki: Baleno

15 Sep 2015
Salonul Auto de la Frankfurt. Premieră mondială pentru Suzuki: Baleno
La cea de-a 66-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Frankfurt, Suzuki prezintă în premieră mondială modelul Baleno, un hatchback compact, care stabilește noi standarde în materie de stil, echipări și tehnologie.

Beneficiind de toată experiența companiei, de peste 60 de ani, în dezvoltarea și producția de mașini compacte, noul Baleno vine cu un design puternic și elegant, interior și portbagaj spațioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Baleno respectă noul limbaj de design al mărcii, “Liquid Flow”, care sugerează o masă energetică de lichid în mișcare. Exteriorul sportiv și elegant este completat de un interior confortabil, care oferă suficient spațiu pentru adulți atât pe locurile din față, cât și pe cele din spate, cu un portbagaj de 355 litri, o referință în acest segment.

Pentru un nivel ridicat de performanțe și fiabilitate, Suzuki Baleno este construit pe o platformă rigidă, din materiale ultra ușoare de ultimă generație și este echipat cu motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1,0 litri și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Supus unor numeroase teste în Europa, Baleno oferă o experiență unică la volan, un amestec echilibrat între performanță și confort.

Noul Suzuki Baleno va fi disponibil pe piața europeană din primăvara anului 2016. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră