Salonul de la Frankfurt. Premieră mondială cu Mazda KOERU

15 Sep 2015
Salonul de la Frankfurt. Premieră mondială cu Mazda KOERU
Mazda prezintă la Frankfurt, în premieră mondială. un nou concept distinctiv de SUV crossover. Modelul, apărut ca și precedentele sub viziunea Kodo, a fost conceput să aducă valoare adăugată pieţei foarte competitive a SUV-urilor, aflată într-o dezvoltare continuă.

Liniile bine conturate ale farurilor, caroseria joasă şi jantele de 21 de inci creează o prezenţă cu adevărat formidabilă şi un rafinament premium atât în interior, cât şi la exteriorul modelului. Formele KODO îmbogăţite oferă o aerodinamică exemplară şi, totodată, stabilitate la viteze ridicate, în timp ce tehnologia Mazda SKYACTIV include un tren de rulare şi suspensii eficiente, gândite pentru a comunica optim cu şoferul, precum şi caroseria şi şasiul rigide, care sporesc manevrabilitatea şi siguranţa.

La Frankfurt, Mazda va prezenta, de asemenea, noul roadster MX-5 completat cu o gamă de accesorii speciale. Printre altele, un suport de bagaje ultra uşor, cu linii dinamice, construit din carbon, ce (va fi oferit alături de o valiză Moncabas) şi jante de 17 inci de aliaj cu un design similar tăieturilor asimetrice ale diamantelor.

Gama de modele de nouă generaţie a producătorului japonez va fi, de asemenea, expusă, inclusiv noul Mazda CX-3, care şi-a făcut simţită prezenţa pe piaţa SUV–urilor de clasă mică încă de la lansarea sa în Europa, în iunie. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră