Noile modele DS4 și DS 4 Crossback vor fi lansate în premieră mondială la Frankfurt (GALERIE FOTO)

01 Sep 2015
Noile modele DS4 și DS 4 Crossback vor fi lansate în premieră mondială la Frankfurt (GALERIE FOTO)
Un model, două configuraţii de caroserie şi o parte frontală restilizată. Un stil unic, ce înglobează elemente identitare puternice şi emblematice ale stilului DS. Mai multe inovaţii high tech, rafinament în cele mai mici detalii… Toate acestea caracterizează noile modele DS 4 şi DS 4 Crossback, care se vor lansa peste două săptămâni la Frankfurt.

Succes încă de la lansare

Vândut în peste 115.000 de exemplare de la lansare, DS 4 câştigă astăzi un avânt puternic cu cele două configuraţii: Noul DS 4, un sedan dinamic şi distinctiv dedicat acelor clienţi în căutare de senzaţii inedite şi confort la volan şi o nouă siluetă inedită, DS 4 Crossback, cu un look ‘de aventurier şic’ ce beneficiază de o gardă la sol înălţată.

Oferta dublă, reprezintă răspunsul mărcii DS la aşteptările clienţilor de pe segmentul compact premium. Un segment care a fost invadat în ultimii ani de noi configuraţii cu o personalitate puternică. Gama crossover reprezintă în acest moment 30 % din piaţa actuală a berlinelor premium compacte.

«DS emană spiritul avangardist. Pentru DS 4, acest spirit se traduce prin oferta de două configuraţii diferite: o nouă berlină premium şi o ofertă cu adevărat inedită: DS 4 Crossback adoptă un veritabil look de aventurier şic. Cu o asemenea ofertă complementară Marca DS îşi afirmă obiectivele şi reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor clienţilor» Yves Bonnefont, Director General al Mărcii DS.

Rafinament...

Linii fluide, dinamice şi elegante, ornamente cromate ce înfrumuseţează caroseria, motorizări performante şi eficiente…Noul DS 4 deţine toate calităţile unei berline premium, conferind în acelaşi timp o notă personală graţie nuanţei bi-ton caroserie/pavilion, unice pe segmentul său. Cu un interior rafinat, exclusivist şi personalizabil Noul DS 4 se prezintă ca un successor demn de tradiţia auto DS, înglobând spiritul avangardist, personalitatea puternică, rafinamentul şi tehnologiile vârf de gamă. Noul DS 4 constituie, cu siguranţă, o ofertă unică pe segmentul premium de vehicule compacte.

DS 4 Crossback este un autovehicul polivalent prin excelenţă. Îşi afirmă spiritul de «aventurier şic» graţie gărzii la sol înălţate, jantelor mari de culoare neagră şi, nu în ultimul rând, ornamentelor aplicate pe arcadele roţilor şi barelor de pavilion.

Prezentate în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2015, aceste modele vor fi comercializate începând cu luna noiembrie a anului 2015 în Europa.  

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Auto

Ultima oră