Parada mașinilor clasice de ZIUA AMERICII. La eveniment vine și un Cord 812 Custom Beverly 1937, câștigător al Concursului de Eleganță Auto de la Sinaia

01 Iul 2015
Parada mașinilor clasice de ZIUA AMERICII. La eveniment vine și un Cord 812 Custom Beverly 1937, câștigător al Concursului de Eleganță Auto de la Sinaia
Cu ocazia Zilei Naționale a Statelor Unite, 4 iulie, în București se va organiza parada mașinilor clasice de colecțiel la care participă renumite mărci americane din Galeria Țiriac Collection.

Nu mai puțin de zece modele - Ford, Chevrolet, Dodge, Chrysler, Lincoln, Cord sau Packard, produse între anii 1930 și 1970 - vor putea fi admirate de bucureșteni în intervalul orar 11:00 - 13:00, parcurgând în coloană un traseu care va avea ca punct de plecare sediul galeriei Țiriac Collection de pe Calea Bucureștilor nr. 289, din Otopeni.

Parada mașinilor clasice va continua pe Șos. București – Ploiești, Șos. Kiseleff, Str. Ion Mincu, B-dul Aviatorilor, B-dul Mareșal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Șos. Kiseleff, Șos. București – Ploiești, B-dul Dr. Liviu Librescu – Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, traseul finalizându-se tot la Țiriac Collection, unde mașinile vor rămâne expuse în exteriorul galeriei pentru a fi admirate de doritori. La paradă va participa și un model Cord 812 Custom Beverly din anul 1937, proaspăt câștigător al Concursului de Eleganță Auto de la Sinaia, ediția 2015.

Țiriac Collection, singura colecție personală de mașini din România deschisă publicului, găzduiește în prezent 150 de exponate, auto și moto, din care 46 poartă semnătura unor renumite mărci americane precum Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Cord, Duesenberg, Ford, Stutz, Willys, Packard, Pierce Arrow, Pontiac, Lincoln sau Harley Davidson.

Cei care vor alege să viziteze galeria în intervalul 3-5 iulie 2015, sfârșit de săptămână dedicat Zilei Naționale a SUA, vor fi întâmpinați cu floricele de porumb și își vor putea face fotografii alături de machete înfățișându-i pe Elvis Presley și pe președintele american John F. Kennedy, însoțiți de câte un automobil din colecție reprezentativ pentru fiecare dintre cei doi.  

Parada mașinilor clasice va dura până la orele 13:00. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră