Noua Mazda CX–3 ajunge în showroom-uri în luna iunie

06 Mai 2015
Noua Mazda CX–3  ajunge în showroom-uri în luna iunie
Mazda CX-3, noul SUV subcompact de la Mazda, integrează tehnologiile SKYACTIV și i-ACTIVESENSE, împreună cu design-ul KODO – „Sufletul mișcării”. Modelul va ajunge în showroom-urile din România în luna iunie și poate fi deja precomandat, iar prețurile încep de la 15.290 euro cu TVA inclus pentru versiunea Emotion și motorizarea pe benzină G120, cu tracțiune față și transmisie manuală cu 6 trepte.

Noul Mazda CX-3 va fi disponibil în 5 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution TOP și în 17 variante de configurare, în funcție de motorizare, transmisie și tracțiune. Încă de la versiunea de bază, pachetul de dotări este unul bogat. Acesta include sistemul i-STOP, care oprește și repornește automat motorul la staționarea în trafic, aer condiţionat, computer de bord, conectivitate USB, comenzi audio pe volan, sistem de evacuare dublu, oglinzi electrice, geamuri electrice faţă-spate, buton de pornire pentru motor și sisteme de asistenţă la plecarea din rampă şi de monitorizare a presiunii în pneuri, adiționale echipamentelor de siguranță activă standard, cum ar fi controlul stabilității dinamice (DSC).

Dacă optează pentru nivelul de dotări intermediar Attraction clienții vor beneficia adițional de pachetul complet cu LED-uri (faruri, lumini de poziție, proiectoare de ceață și stopuri), jante de aliaj de 16", asistent inteligent la frânarea în oraș (SCBS), ecran color tactil de 7", unitate de comandă HMI, pilot automat, conectivitate Bluetooth®, aer condiționat automat, scaune față încălzite, senzori de ploaie și de lumină, senzori de parcare și sistemul de avertizare la depășirea benzii de rulare (LDWS). Costul pentru Mazda CX-3 Attraction dotat cu motorul pe benzină G120, tracțiune față și transmisie manuală cu 6 trepte, este de 19.790 de euro cu TVA inclus.

Următorul nivel de echipare, Revolution, are ca preț de pornire 20.590 de euro cu TVA, iar dotările care se vor adăuga includ jante de aliaj de 18", tapițerie piele sintetică, cameră video marșarier, head up display, padele pentru transmisia automată, ornamente exterioare cromate și smart key. Pentru cei care preferă motorizările diesel, Mazda CX-3 cu motorul CD105 pornește de la 19.790 de euro cu TVA, în varianta de echipare Challenge.

Noul Mazda CX-3 poate fi echipat cu 3 variante de motorizare: motorul SKYACTIV-G pe benzină în două variante de putere, G120 și G150, şi noul SKYACTIV-D diesel CD105. Se poate opta între transmisia automată cu 6 rapoarte SKYACTIV-Drive sau manuală cu 6 trepte SKYACTIV-MT. SUV-ul subcompact CX-3 poate fi comandat în variantă cu tracţiune față sau cu sistemul de tracţiune integrală de nouă generaţie Mazda.

Noul model va beneficia de garanție extinsă la 5 ani, în limita a 150.000 km, și poate fi achiziționat prin oferta de finanțare Mazda în parteneriat cu UniCredit Leasing, cu o dobândă specială de 3,79%*.  

Alte stiri din Auto

Ultima oră