Pentru al treilea an consecutiv, Mercedes-Benz a fost Mașina Oficială a FNT

02 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Pentru al treilea an consecutiv, Mercedes-Benz a fost Mașina Oficială a FNT

În perioada 21 - 30 octombrie, a avut loc cea dea-a 26-a ediție a Festivalului Național de Teatru. Reprezentațiile de teatru și evenimentele adiacente s-au desfășurat în 21 de locații din capitală printre care se numără Teatrul Naţional „I.L.Caragiale”, Teatrul Bulandra, Godot Café, Teatrul Metropolis și Teatrul Nottara.

În calitate de Mașină Oficială a evenimentului pentru al treilea an consecutiv, Mercedes-Benz a oferit invitaților și echipei de organizatori suport logistic pe toată durata festivalului, punând la dispoziție limuzinele Clasa C și Clasa E, precum și două autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz Vito, asigurând asftel transportul în siguranță și în cele mai confortabile condiții.

Anul acesta, Festivalul Național de Teatru a cuprins în programul său 40 de producții românești realizate în stagiunea 2015-2016, patru spectacole străine de mare calibru, precum și o suită de manifestări menite să diversifice raportarea la fenomenul teatral – expoziții, proiecții speciale de film, lansări de carte, workshop-uri. A 26-a ediție a festivalului a fost un manifest împotriva distrugerii aristocrației culturii, a valorilor civice, a lumii profunde.

„Suntem onorați să jucăm rolul de Mașina Oficială pe scena Festivalului Național de Teatru, o reprezentație pe care o susținem consecutiv de trei ani. Pasiunea, fascinația, emoția sunt valorile comune care consolidează acest parteneriat devenit tradiție.”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars şi CEO Mercedes-Benz România.

„Festivalul Naţional de Teatru a adus în Bucureşti cele mai bune spectacole din ţară, cei mai importanţi creatori români, dar şi vedete ale teatrului, filmului şi dansului european. Legende vii, creatori de elită, simboluri ale creaţiei teatrale şi coregrafice din ultimele decenii au venit, unii pentru prima dată, în România, iar spectacolele lor, care au cucerit marile capitale, au putut fi urmărite în această ediţie a Festivalului. Pentru artişti, invitaţi şi public, FNT a venit şi cu una dintre cele mai frumoase, cunoscute şi apreciate maşini din lume. Suntem onoraţi că un brand de asemenea calibru s-a alăturat unui festival de teatru, acordându-i nu numai susţinere, ci şi strălucire şi siguranţă. Mulţumim, Mercedes-Benz pentru acest al treilea an al colaborării noastre.”, a declarat Marina Constantinescu, directorul artistic al Festivalului Naţional de Teatru.

Autovehiculele Mercedes-Benz: actorii principali pe orice drum

Mercedes-Benz a condus spre sălile de spectacol ale Festivalului Național de Teatru reprezentanți de marcă ai teatrului în elegantele limuzine Clasa C și Noua Clasă E și a oferit suport logistic organizatorilor cu versatilul autovehicul comercial ușor Vito.

Perfecțiunea nu cunoaște limite pentru Mercedes-Benz Clasa C, de la design, la finisajele din interior și tehnologia prezentă la bord. Fiind un model de referinţă pentru segmentul său, noua Clasă C este un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei.

Noua Clasă E, cea mai inteligentă limuzină din segmentul business, reprezintă întruchiparea stilului ultra modern şi a caracterului sportiv rafinat la exterior, în timp ce elementele și liniile din interior creează un sentiment de spaţiu generos pentru șofer și pasageri.

Mercedes-Benz Vito este un model versatil şi un adevărat profesionist în segmentul de autovehicule comerciale ușoare. Disponibil în trei modele (pentru transport de persoane, transport de marfă și mixto), având un consum redus, numeroase sisteme de asistență și de siguranță, Vito este un reper în segmentul său.

Mercedes Benz FNT 2016 Oana Pellea 01

Alte stiri din Auto

Ultima oră