Mazda prezintă la Tokyo un model concept sport

30 Sep 2015
Mazda prezintă la Tokyo un model concept sport
Mazda pregătește o nouă premieră mondială și va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un nou model concept sport. Salonul se va deschide pe 28 octombrie pentru presă, iar între 30 octombrie și 8 noiembrie pentru public.

În pofida aspectului modern, cea mai nouă creație Mazda include moștenirea de imagine a constructorului. Designerii au făcut eforturi pentru a integra toată experiența de automobile sport a companiei în cadrul acestui concept.

Tema standului Mazda va fi “Accelerate towards our dreams”, cu scopul de a evidenția abordarea unică a companiei pentru plăcerea de a conduce.

O expoziție specială, cu modele motorsport, va include două Mazda MX-5 echipate pentru circuit și o Mazda Cosmo Sport 110S din 1967, primul autovehicul de serie al companiei echipat cu motor rotativ. Mazda KOERU, conceptul SUV crossover care a debutat la Frankfurt, se va număra printre cele 14 modele prezente la standul Mazda, alături de gama de vehicule dotate cu tehnologie SKYACTIV și desenate conform liniei KODO – Sufletul Mișcării.

În cadrul SMART MOBILITY CITY, o secțiune clasică a salonului, Mazda va prezenta o serie de tehnologii de siguranță, cum ar fi o interfață om-mașină inovatoare, conceptul de detecție omnidirecțională și sisteme dezvoltate conform filosofiei Mazda de siguranță proactivă. Ultimele au ca scop îmbunătățirea plăcerii de a conduce prin ajutorul oferit șoferilor pentru a recunoște potențialele pericole și pentru a lua decizii corecte în operarea vehiculului. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră