Noul BMW Seria 7 se lansează în România la sfârșitul lui octombrie. Cel mai scump model „sare” de 130.000 de euro

19 Aug 2015
Noul BMW Seria 7 se lansează în România  la sfârșitul lui octombrie. Cel mai scump model „sare” de 130.000 de euro
Rețineți data! 24 octombrie este ziua în care BMW va lansa la apă noua navă-amiral a flotilei – noul BMW Seria 7.

Experiența condusului unui automobil de lux este complet redefinită, spun bavarezii, în special datorită unui pachet nou și consistent de tehnologii şi inovaţii, dintre care multe în premieră mondială, privind designul ultrauşor, sistemul de propulsie, şasiul, sistemele de operare şi control şi conectivitatea inteligentă.

După ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt IAA 2015 la jumătatea lunii septembrie, noul BMW Seria 7 va debuta în showroom-urile din România pe 24 octombrie, data startului internaţional al vânzărilor. Noul Seria 7 este disponibil la început în trei variante de motorizări, două benzină şi una diesel.

Toate sunt disponibile şi în versiunea cu ampatament lung, iar două dintre acestea pot fi comandate cu sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive. Preţul de început este de 73 150 Euro fără TVA (90 706 Euro cu TVA) pentru modelul 730d care dispune de un motor diesel de şase cilindri în linie pentru o putere de 195 kW/ 265 CP şi un nivel de emisii care poate să coboare în ciclul de test UE la numai 119g per km (în funcţie de pneurile din echipare).

Cel mai scump model disponibil în prezent este 750iL xDrive. Versiunea cu ampatament lung, echipată cu un motor V8 pe benzină de 330 kW (450 CP) are un preţ de pornire de 105 945 Euro fără TVA (131 372 Euro cu TVA).

Susţinut de un pachet tehnologic fără egal, BMW Seria 7 stabileşte referinţa şi în ceea ce priveşte echiparea standard, cu o colecţie bogată de soluţii oferite clienţilor deja din echiparea de bază. Este vorba aici de un spectru larg de echipamente, precum Head-Up Display, sistemul de navigaţie, o gamă largă de echipamente de siguranţă şi confort, faruri LED integrale, tehnologii BMW EfficientDynamics sau pachete precum BMW Service Inclusive. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră