General Motors: 500 de milioane de maşini produse

05 Mai 2015
General Motors: 500 de milioane de maşini produse
General Motors a sărbătorit astăzi atingerea unei borne impresionante în ceea ce priveşte producţia auto: de la înfiinţarea companiei în 1908, peste 500 de milioane de autovehicule au fost livrate clienţilor din întreaga lume - niciun alt producător auto nu se poate mândri cu asemenea cifre de producţie.

Opel, una dintre mărcile cu tradiţie bogată a grupului, a avut o contribuţie majoră în acest sens: producătorul auto german a construit 68 de milioane de autovehicule, majoritatea acestora la fabrica principală din Rüsselsheim, locul unde a fost sărbătorită această realizare.

„Pe parcursul anului 2015, ne așteptăm să vindem mai mult de 1.000 de vehicule noi în fiecare oră, timp de 24 de ore pe zi”, a declarat Mary Barra, CEO GM. „Acest ritm va cumula aproape 10 milioane de autovehicule, mai multe decât oricând în istoria noastră. Privesc acest extraordinar volum de 10 milioane ca pe 10 milioane de oportunități de demonstra ce fel de companie suntem și de a spune mulțumesc.”

CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann a declarat: „Pentru mine, această aniversare înseamnă mai mult decât un număr impresionant, deoarece 500 de milioane de autovehicule reprezintă 500 de milioane de clienți, precum și poveștile și experiențele acestora. Spunem „Mulțumim!” de 500 de milioane de ori acestor clienți pentru fidelitatea și încrederea pe care ne-au acordat-o şi este un privilegiu pentru noi să jucăm un rol atât de important în viețile lor.”

GM a sărbătorit în toată lumea atingerea bornei de 500 de milioane de autovehicule produse. Aproape simultan cu sărbătoarea din Rüsselsheim, clienții fideli au fost invitați la fabricile grupului din America de Nord și de Sud, Asia, Africa și China. Cinci clienți au primit cadou o mașină pentru a marca acest eveniment. 

Alte stiri din Auto

Ultima oră