Frankfurt Motor Show. Hyundai va prezenta ‘N’, noua divizie de performanță

28 Aug 2015
Frankfurt Motor Show. Hyundai va prezenta ‘N’, noua divizie de performanță
Hyundai Motor va prezenta “N”, noua divizie de performanta a marcii, la Salonul Auto International de la Frankfurt. Aceasta divizie reprezinta rezultatul unor studii si teste intensive, fiind conceputa avand la baza experienta Hyundai dobandita in lumea sporturilor cu motor. Dezvoltarea “N” reflecta atat evolutia rapida Hyundai, cat si strategia urmata, de a oferi consumatorilor experiente dincolo de asteptari, bazate pe o legatura emotionala.

Pentru a evidentia pasiunea Hyundai pentru performanta si competenta tehnica, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt va fi expusa noua versiune i20 WRC, primul prototip al modelului, care se va lupta pentru podiumuri in sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC). Autovehiculul a trecut deja printr-o serie de teste extrem de dure, iar dezvoltarea tehnologica este in pas cu cele mai noi tendinte. i20 WRC, bazat pe noua generatie i20, isi va face debutul in ianuarie pe probele speciale din Raliul Monte-Carlo, prima etapa din WRC in 2016.

In cadrul evenimentului de la Frankfurt va fi prezentat si “Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo”, noul concept dedicat lumii virtuale, care va fi disponibil pe platforma PlayStation®, in jocul Gran Turismo. Milioane de utilizatori din intreaga lume pasionati de jocurile pe Playstation vor avea ocazia de a interactiona in mediul on-line si de a conduce virtual conceptul Hyundai, sporind astfel notorietatea si loialitatea fata de brandul Hyundai.

Totodata, in cadrul standului Hyundai va fi expus si conceptul “Hyundai RM15”, care este echipat cu un propulsor de doi litri, dezvolta 300 CP si inglobeaza tehnologii de inalta performanta, care vor fi disponibile pe modelele de serie ale gamei.


 

Alte stiri din Auto

Ultima oră