Ford lansează Mustang hibrid. Plus alte minunății electrice

04 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Ford lansează Mustang hibrid. Plus alte minunății electrice

Producătorul și-a anunțat de asemenea planurile de a investi 700 de milioane USD pentru extinderea Fabricii de Asamblare din Flat Rock, Michigan pentru a produce aici vehicule electrice și autonome de înaltă tehnologice alături de Mustang și Lincoln Continental. Extinderea fabricii va genera 700 de locuri de muncă directe.

Aceste acțiuni fac parte dintr-un plan amplu al Ford, ce presupune o investiție de 4,5 miliarde USD în domeniul dezvoltarii de vehicule electrifice până în 2020. Planurile Ford sunt parte din strategia companiei de a deveni lider în mobilitate și în ceea ce privește vehiculele electrice și autonome, precum și în furnizarea de noi soluții de mobilitate.

Ford își concentrează planul EV (vehicule electrice) pe zonele sale forte - prin electrificarea celor mai populare modele de utilitare, SUV-uri și vehicule din gama „performance” , astfel ca acestea să fie mai eficiente, productive și mai distractive de condus.

Cele șapte vehicule electrice la nivel global anunțate includ:

Citeste despre cum arata noul model Ford Puma si ce caracteristici tehnice are


Un SUV mic electric complet nou, care va fi lansat până în 2020, proiectat să ofere o autonomie de cel puțin 300 de mile, care va fi construit la fabrica din Flat Rock și vândut în America de Nord, Europa și Asia.
Un vehicul autonom cu volum mare proiectat pentru „ride hailing” sau „ride sharing”, care va fi lansat întâi în America de Nord. Vehiculul hibrid va debuta în 2021 și va fi construit în fabrica din Flat Rock.
O versiune hibrid a celui mai bine vândut vehicul F-150 pick-up care va fi disponibilă până în 2020 și va fi vândută în America de Nord și în Orientul Mijlociu. F-150 hibrid, construit în Fabrica Ford de autoutilitare din Dearborn, va oferi o capacitate puternică de remorcare și încărcare și va funcționa ca generator mobil.
O versiune hibrid a reprezentativului Mustang care va oferi o putere de V8 și un cuplu și mai redus. Mustangul Hibrid, construit în fabrica din Flat Rock, care va debuta în 2020 și va fi disponibil în America de Nord pentru început
Un Transit Custom Hibrid plug-in disponibil din 2019 în Europa proiectat pentru a ajuta la reducerea costurilor de exploatare chiar și pe cele mai aglomerate străzi
Două noi vehicule hibrid de poliție- unul dintre cele două vehicule noi de poliție va fi construit în Chicago, și ambele vor fi dotate cu echipamente de poliție la centrul de modificare a vehiculelor de poliție dedicat Ford din Chicago.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Auto

Ultima oră