Una este mama! Tânăr înjunghiat de fiul unei judecătoare

15 Feb 2016 | scris de Cristi Severin
Una este mama! Tânăr înjunghiat de fiul unei judecătoare

Rândurile de față tratează faptele comise nu de vreun puști aflat la o vârstă teribilistă, ci de un tip ajuns la 30 de ani, care profită de faptul că a apărut în lumea asta într-o familie în care mama este judecător.

27 martie 2007, a tăiat cu sabia la ambele mâini un bărbat din Craiova.
În 2008, într-o benzinărie, a lovit cu o cheie tubulară un șofer cu care avusese o altercație. Dosar închis după înțelegerea părților.
Februarie 2008, implicat într-un nou scandal în urma căruia a ajuns la spital, tăiat la picior și la umăr.
2010, un alt scandal într-un bar din Craiova. Anchetatorii decid să-l cerceteze în stare de libertate, ocazie cu care, două luni mai târziu, este acuzat din nou de lovire și violențe.
În 2014 este condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice...

După un astfel de pomelnic de infracțiuni, publice, pentru că după cum vedeți chit că fapta comisă este clar antisocială, agresorul poate obține înțelegerea cu partea vătămată, te miri cum individul care le-a comis mai este încă în libertate.

Și cum faptele comise trebuiau să poarte un nume..  acesta este Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, judecătoare la Secţia Civilă a Judecătoriei Craiova până în octombrie 2010.

În cursul nopții de duminică, Andrei Lazăr a fost protagonistul unui nou scandal, victima sa fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani pe care, spun martorii, l-a urmărit prin mulțime și l-a înjunghiat.

Probabil, nefiind vreo băbuță care s-a lăcomit o pâine sau la oul găinii vecinilor, și care "pe merit" a primit o pedeapsă la închisoare cu executare, ca o corecția riguroasă a comportamentului său huliganic, ci chiar fiul mamei sale, cea care împarte justiția între oameni.

Chiar, dacă mama sa ar avea sub ochi doar faptele și nu și informația că ar fi fost comise de fiul său, ar fi la fel de îngăduitoare? Din păcate pentru noi restul muritorilor, nu este singurul caz de acest fel, lucru care ne convinge din ce în ce mai mult că România este condusă printr-un sistem al intereselor de grup.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră