REVOLTĂTOR. Elevã de 14 ani, din Vaslui, VIOLATĂ de colegi în timpul orelor de curs!

22 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
REVOLTĂTOR. Elevã de 14 ani, din Vaslui, VIOLATĂ de colegi în timpul orelor de curs!

Fata ar fi fost abuzată sexual de doi adolescenți pe un câmp din apropierea unității de învățământ. 

Într-o primă fază, cei doi vasluieni de 15 ani i-ar fi propus fetei să întrețină de bună voie raporturi sexuale, însă eleva i-a refuzat. În aceste condiții, adolescenții au șantajat-o pe copilă cu publicarea unor fotografii compromițătoare cu ea, astfel încât a acceptat să facă sex. Martori la incident au fost alți doi tineri de 18 ani, care însă nu au întreținut relații sexuale cu fata.

„După consumarea faptei, minora i-a mărturisit bunicei sale abuzul sexual la care a fost supusă, fiind sesizată Poliția, prin numărul de urgență 112. În urma primelor cercetări, cele reclamate se confirmă și, în consecință, pe numele celor doi minori de 15 ani s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de viol. Față de cei doi bănuiți nu s-a luat nicio măsură preventivă, fiind cercetați în stare de libertate”, a declarat pentru estnews.ro un reprezentant al Poliției Județene Vaslui.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui a declanșat propria anchetă în acest caz pentru a stabili dacă vreun cadru didactic de la școala din Ivești poate fi tras la răspundere. „Din puținele informații pe care le avem până în prezent, am înțeles că eleva a plecat din timpul orei, după ce i-a cerut voie profesorului de la catedră să meargă să bea apă. Ulterior, cadrul didactic a observat cum fata părăsește incinta școlii, motiv pentru care a trimis elevi din clasă după ea, însă refuzând să revină la cursuri. Noi am trimis astăzi (n.r.-luni) o comisie de anchetă la școala din Ivești și așteptăm raportul de control, în funcție de care vom dispune și eventuale măsuri”, a precizat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Eleva de 14 ani precum și cei doi adolescenți de 15 ani vor intra într-un program de consiliere psihologică.

Presa din Vaslui scrie că cei doi tineri cercetați pentru viol sunt un fost elev al școlii și un altul care a repetat clasa a VII-a de trei ori.

_________________

Citeşte şi:

SCENĂ INCREDIBILĂ la Euro 2016! Ce se întâmplă când sute de fani irlandezi întâlnesc pe stradă o franţuzoiacă sexy (VIDEO)

Boloni se dezlănțuie: Nu avem c**ie! Alibec e gras și pute a lene, campionatul intern e un rahat!

50 de grade Celsius la nivelul asfaltului. Șefa ANM, despre ce se va întâmpla cu vremea în zilele următoare

Reacția antrenorului Albaniei, imediat după victoria în fața României

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

Cei mai agresivi suporteri la fotbal, în funcţie de ţară. România, pe un loc surprinzător

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră