S-au supărat pe preşedintele Iohannis şi şi-au retras LIKE-ul de la pagina lui de Facebook

18 Ian 2018
S-au supărat pe preşedintele Iohannis şi şi-au retras LIKE-ul de la pagina lui de Facebook

Președintele Klaus Iohhanis şi-a atras antipatia câtorva mii de internauţi, după ce a anunţat că a decis să mai acorde o şansă Partidului Social Democrat (PSD) şi a acceptat nominalizarea acestuia pentru postul de premier, în persoana doamnei Viorica Dăncilă.

Cel puţin 6.400 de oameni au comentat în pagina sa de Facebook această decizie, majoritatea fiind împotriva deciziei.

Mai mult de atât, peste 3.300 de persoane au decis să îşi retragă LIKE-ul dat acestei pagini, într-un gest de sancţionare a deciziei prezidenţiale. Ritmul retragerilor a fost alert în primele minute după anunţul preşedintelui Iohannis, pentru a scădea ulterior, pe măsura trecerii timpului.

Internauţii îi reproşează preşedintelui că a dat dovadă de slăbiciune atunci când a acceptat propunerea PSD pentru Palatul Victoria.

„Slăbiciunea şi oportunismul, laşitatea şi pretenţiile nu merg împreună, domnule Preşedinte. I-aţi trădat pe români, dintr-un calcul meschin. Culmea e că, veţi descoperi prea târziu, aţi judecat cu totul greşit, fiindcă alegătorii văd şi penalizează fariseismul”, este unul dintre mesajele postate pe contul de Facebook al președintelui.

"Pa LIKE. Dăncilica? Nu îţi crapă mâna când semnezi? Pe scaunul ăla au stat Maniu, Vaida, Brătianu, Averescu. Nu îţi e ruşine?", este un alt mesaj postat de unul dintre utilizatorii de Internet, care a decis să îşi retragă LIKE-ul acordat paginii preşedintelui.

Dacă la momentul anunţului noului premier, Klaus Iohannis avea peste 1.815.300 de fani pe pagina oficială de Facebook, acum numărul acestora a scăzut la 1.811.957, iar numărul celor care au dat FOLLOW paginii este de 1.774.082.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră