Adio cozi infernale! Cum poţi plăti online amenzile, taxele şi impozitele

31 Mar 2016 | scris de Mara Răducanu
Adio cozi infernale! Cum poţi plăti online amenzile, taxele şi impozitele

 

Începând de vineri, 25 martie, datele de acces pot fi obţinute online in cateva minute, prin introducerea CNP-ului si a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul si parola sunt trimise intr-un minut pe adresa de e-mail furnizata, dupa care puteti sa vedeti ce obligatii de plata aveti si bineinteles sa platiti tot online daca primaria de care apartineti s-a inrolat in acest sistem.  Titularul cardului trebuie sa corespunda cu solicitantul datelor de acces. Aceasta solicitare este gratuita. Nu se va extrage nicio suma din conturi. Datele de acces pot fi solicitate online doar de catre persoane fizice.

De către cine poţi fi obţinute datele de acces în Ghişeul.ro 

Potrivit hotnews.ro, datele de acces in Ghiseul.ro pot fi obtinute online in prezent numai de cei care detin carduri inrolate in sistemul 3DSecure la una dintre urmatoarele banci:- Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank,  BRD – Groupe Société Générale,  AlphaBank,  Patria Bank,  CEC Bank, Banca Transilvania,  Banca Română de Credite şi Investiţii,  Idea Bank,  OTP Bank, Veneto Bank,  Cetelem IFN,  Piraeus Bank.

"Din iunie, fiecare român persoană fizică își va putea plăti taxele cu cardul. În acest moment, evaluăm mai multe soluții, printre care se află și înrolarea ANAF în platforma ghișeul.ro. De asemenea, analizăm gradul de compatibilitate tehnică și costurile aferente", a mai explicat şi Anca Dragu, invitată la Ora Guvernului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră