Nicuşor Dan îi dă în judecată pe Ponta şi Ghiţă. Reacţia fostului premier: „Skol'ko tovarisci Nicusor???!“

24 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Nicuşor Dan îi dă în judecată pe Ponta şi Ghiţă. Reacţia fostului premier: „Skol'ko tovarisci Nicusor???!“

 

Atac furibund al lui Victor Ponta, la adresa USR

„În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem azi, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi o acţiune împotriva lui Ghiţă Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvaţi România şi mie personal şi le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit”, a declarat Nicuşor Dan, la sediul instanţei.

Potrivit acestuia, cei doi ar fi spus că USR şi liderul partidului ar fi „oamenii lui Soros”. „Este vorba de această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte şi de anii '50. (...) Vor urma şi alţii, pentru că, deşi la început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea şi e normal, suntem într-o societate democratică, cine greşeşte trebuie să plătească”, a afirmat Nicușor Dan.

 

Victor Ponta, IRONIC la adresa lui Nicuşor Dan 

Victor Ponta a ironizat,  într-o postare pe Facebook, acțiunea în justiție a lui Nicușor Dan. 

„Am doar doua intrebari :

1. Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul nu cu pechinezul care se face ca latra "fioros"/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in Romania in procesele cu cei ca mine care il critica?!?

2. Am aflat din presa ca dl Nicusor are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca primeste ceva consistent - ca sa nu pierdem timpul intreb si eu "Skol'ko tovarisci Nicusor" ???!

Ps - las acum postacii Sistemului sa intre sa ma injure - am nevoie de multe accesari“, a scris Victor Ponta.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră