MOMENT IMPRESIONANT. Omagiu pentru Alexandra Măceșanu, pe scena UNTOLD

04 Aug 2019 | scris de Andreea Vasilescu
MOMENT IMPRESIONANT. Omagiu pentru Alexandra Măceșanu, pe scena UNTOLD

Omagiu pentru Alexandra Măceșanu pe scena principala a festivalului Untold. Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă noaptea, în memoria adolescentei care a fost ucisă în Caracal.

Momentul a fost organizat de DJ Don Diablo, care a proiectat pe ecranele principale ale scenei fotografii cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României, relatează Știrile PRO TV.

Momentul a fost surprins de participanți și postat pe rețelele de socializare.

 

Săptămâna trecută, miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

Părinţii Alexandrei Măceşanu sunt de acord ca presupusele rămăşiţe ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaţionale, a scris sâmbătă, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră