Alexandru Cumpănașu dă vestea teribilă: Alexandra este moartă. ADN-ul este al ei

02 Aug 2019
Alexandru Cumpănașu dă vestea teribilă: Alexandra este moartă. ADN-ul este al ei Galerie foto (2)

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care se presupunea că a fost ucisă de Gherghe Dincă, din Caracal, a confirmat, vineri seară, într-o intervenție la România TV, că ADN-ul Alexandrei a fost găsit în probele prelevate de la domiciliul suspectului.

Cumpănașu a spus că fragmentele osoase găsite la domiciliul suspectului sunt ale Alexandrei.

Totodată, el a afirmat că familia Alexandrei a fost informată de acest lucru de Ministerul Justiției.

UPDATE

Alexandru Cumpănașu a postat următorul mesaj pe Facebook:

 

UPDATE

Fragmentele osoase găsite vineri în grădina suspectului și prelevate de echipele de anchetatori se aflau în gunoi. Și aceste probe vor fi supuse testelor, anunță Digi24.

UPDATE

Anchetatorii au stabilit că resturile umane găsite în soba improvizată din curtea casei lui Dincă aparțin doar Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani, dispărută pe 24 iulie, scrie LIBERTATEA.

În continuare, specialiștii antropologi de la IML urmează să stabilească dacă alte fragmente umane găsite la locuința „monstrului din Caracal” sunt ale Luizei Melencu, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

UPDATE

Alexandra a sunat la statul român și i-a răspuns statul paralel, o combinație letală de grupări mafiote, afaceriști cu bani publici, oameni ai legii umili și limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care străbat străzi de o sărăcie unde ”ia-mă nene” te costă viața, scrie Libertatea.

Invitată la buletinul de știri de la Digi 24, jurnalista Libertatea Mirela Neag, care a participat la dezvăluirea complicităților dintre poliție și clanurile de interlopi, a explicat publicului că ”dureros este faptul că nici acum autoritățile nu realizează că e anormal să dea informații secrete interlopilor”.

”Când a sunat la telefon, de fapt Alexandrei i-au răspuns polițiștii și procurorii supuși clanurilor de interlopi”, a spus Mirela Neag.

Întrebată ce crede despre faptul că patronul de bodyguarzi Remus Rădoi a spus că totul e legal, ziarista a insistat: ”Cum să fie legal ca primii oameni din Caracal care au aflat numărul suspectului să fie cei suspecți?!”. De altfel, tot Digi 24 l-a intervievat și pe șeful celuilalt clan, Nicușor Oacă, care a recunoscut că văzuse comunicarea dintre comisarul Alexe și Rădoi! Iar oamenii lui Oacă fuseseră primii percheziționați. ”Altfel spus, doar cetățenii onești nu aflaseră despre răpire, dar infractorii știau”, a mai spus ziarista de la Libertatea.

UPDATE

Surse citate de Digi24 afirmă că probele prelevate din casa lui Dincă indică faptul că ar fi trei victime.

UPDATE

Conform România Tv, Ana Birchall, ministrul Justiției, a oferit un răspuns întrebărilor unui reporter al televiziunii. 

Ministrul Justiției a spus că ”este normal ca părinții să afle această veste de la noi și nu pe surse, așa cred eu că este uman și respectuos”. Ea a mai declarat că ”procurorii sunt sub autoritatea sa și conform legii era normal să sune întâi părinții”, relatează România Tv, vineri seara, după ce IML a finalizat expertiza probelor ADN, care a relevat faptul că cenușa găsită în acel butoi din gradina casei lui Gheorghe Dincă aparține Alexandrei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră