Mesajul emoționat al fiicei ambulanțierului decedat după ce a fost infectat cu noul coronavirus

09 Apr 2020 | scris de A.A.
Mesajul emoționat al fiicei ambulanțierului decedat după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Moartea ambulanțierului Cristian Sorin Stupiuc, infectat cu noul coronavirus, a îndurerat foarte mulți suceveni, însă drama cea mai mare se consumă, firesc, în familie. O mamă bolnavă care și-a pierdut fiul, probabil cea mai mare dramă pe care o poate trăi un om, o soră îndurerată care are și presiunea de a lucra în spital și o fiică care și-a pierdut tatăl care a crescut-o singur de mică, precizează Monitorul de Suceava.

Pentru că nu a dorit să dea interviuri și să transforme drama într-o poveste mediatică, fiica Cristina Ungurian a scris câteva cuvinte:

”Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci.
Primesc multe mesaje și apeluri, am văzut că e numit erou în media. Cred că nu s-ar fi obișnuit cu titlul ăsta, el e un om modest care nu a vrut să iasă în evidență prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm ca și până acum de fiecare moment.
Am scris aceste rânduri pentru că am fost contactați de presă, însă în momentele astea vrem doar să ne lăsați să îl plângem liniștiți. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu să îl ierte!”

Cristian Sorin Stupiuc urma să împlinească 53 de ani la 24 aprilie. Acesta a fost convins că va câștiga lupta cu boala și de aceea a preferat să se izoleze acasă, unde urma tratamentul prescris. Din păcate, starea acestuia s-a deteriorat brusc și nu a mai apucat nici măcar să ajungă la spital.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră