Marius Tucă Show Ediție Specială, partea a II-a. Invitat: Gelu Voican Voiculescu. "Dacă două zile revenea Ceauşescu, eram cu toţii suprimaţi."

18 Apr 2019
Marius Tucă Show Ediție Specială, partea a II-a. Invitat: Gelu Voican Voiculescu. "Dacă două zile revenea Ceauşescu, eram cu toţii suprimaţi."

In acesta seară, de la ora 19.00, pe Mediafax.ro, Gandul.Info, Miscareaderezistenta.ro şi SmartFM.ro puteti urmări cea de-a doua parte a interviului cu Gelu Voican Voiculescu din cadrul Marius Tucă Show. 

Într-un interviu la emisiunea Marius Tucă Show, fostul membru CFSN şi vicepremier Gelu Voican Voiculescu a vorbit despre trimiterea sa în judecată în Dosarul Revoluţiei, despre acuzaţiile care i se aduc în acest dosar, dar şi despre momentele fierbinţi din decembrie în 1989, anchetate acum şi puse la îndoială: a fost Revoluţie sau lovitură de stat?

Gelu Voican Voiculescu, trimis în judecată în dosarul Revoluţiei, crede că acest dosar este o comandă politică, bazat pe vorbe, nu pe fapte, pe care preşedintele Iohannis l-a preluat de la predecesorul său Traian Băsescu, dintr-un calcul electoral.
Fost membru al CFSN şi vicepremier în primul guvern Roman, Gelu Voican Voiculescu, a afirmat la emisiunea Marius Tucă Show că dosarul Revoluţiei  se bazează pe vorbe.

“Este o răzbunare a lui Băsescu şi preluată acum de succesorul lui. Aşa e firea lui Băsescu şi undeva s-a exprimat că nu ar vrea să-l vadă pe Iliescu la închisoare, dar măcar să dea cu subsemnatul, citez textual”, a afirmat Gelu Voican Voiculescu.

Prima parte a interviului cu Gelu Voican Voiculescu poate fi vizionata pe Mediafax.ro, Gandul.Info, Miscareaderezistenta.ro si SmartFM.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră