La loc comanda: Plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului nu va trece

10 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
La loc comanda: Plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, nu susţine plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, "înseamnă că nu trece". Ea a primit o mustrare verbală în şedinţa CExN pentru declaraţiile privind plafonarea indemnizaţiei de creştere a copilului, reproşându-i-se că nu a prezentat corect o astfel de măsură. Liderul PSD admite însă că acest subiect rămâne în discuţie.

"Subiectul nu se închide azi. Aşa cum a fost prezentat, nu pot fi de acord. Trebuie să prezinte guvernul de ce susţine această măsură, dacă argumentele sunt serioase, putem discuta, dacă nu sunt serioase, nu sunt de acord", a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa CExN.

De asemenea, el a spus că în acest caz Guvernul şi ministrul Muncii au comunicat foarte prost. "Degeaba ne spun nouă, în spatele uşilor închise, că sunt indemnizaţii uriaşe care trebuie plafonate. Nu au explicat public, să fie sănătoşi. S-a comunicat foarte prost", a spus liderul PSD.

Dragnea a mai spus că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a primit o mustrare verbală. "A fost doar o mustrare verbală, sper să nu se mai întâmple. Eu le-am spus punctul meu de vedere, o să văd ce fac ei. Nici eu, nici dvs nu ştim exact câte cazuri de mega-indemnizaţii sunt. Au căpătat un obicei prost. Sunt buni miniştri, dar comunică doar efectele, uitând să comunice ceea ce a determinat acea măsură. E job-ul dumneai şi al guvernului să le prezinte, deocamdată", a conchis liderul PSD.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră