UPDATE. Fostul deputat Boureanu către poliţist: Jur că-ţi pierzi pensia. Godină: Bravo, colegule! (VIDEO)

11 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Fostul deputat Boureanu către poliţist: Jur că-ţi pierzi pensia. Godină: Bravo, colegule! (VIDEO)

Poliţia Rutieră a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare audio-video în care apare fostul deputat PNL Cristian Boureanu, arestat pentru că a lovit un poliţist.

În această înregistrare, poliţistul povesteşte cum fostul deputat, aflat în stare de ebrietate, l-a înjurat de mamă, morţi şi familie şi l-a lovit cu portiera peste degete după ce l-a oprit în trafic. El spune că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală fostului deputat.

 

 

De asemenea, poliţistul afirmă că Boureanu i-a făcut semne obscene. La rândul său, iar Boureanu îl ameninţă că îl va acuza de  abuz în serviciu, că are inel de aur şi că îi vorbeşte la per tu. "Lasă că vezi tu. Jur că-ţi pierzi pensia.... Domnul vrea să fie celebru ", îi spune Boureanu poliţistului.

"O  să-i facem dosar pentru ultraj pentru că m-a înjurat în toate felurile şi m-a lovit cu uşa peste mână. A fost oprit pentru control, domnul a apăsat claxonul, a scos capul pe geam, ne-a arătat la muie şi ne-a înjurat.(...) Ai auzit când a spus că ne f...e mamele, morţii? Ai auzit", mai spune poliţistul în înregistrare.

Poliţistul Mihai Godină a postat la rândul său un filmuleţ în care spune că reacţia colegului său de la Rutieră a fost corectă."Pentru cei care spuneau că polițistul nu a avut nicio reacție și că a fost prea blând. Urmăriți finalul.  A avut reacție sau nu?  Eu zic că a fost o reacție proporțională și corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Așa trebuia răspuns!", scrie Godină pe Facebook.

 

 

 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, Boureanu a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Ulterior, fostul deputat a fost arestat pentru 30 de zile.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră