Cu Jeep-ul pe plajă, explicația penibilă a prefectului de Gorj

10 Sep 2016 | scris de Cristi Severin
Cu Jeep-ul pe plajă, explicația penibilă a prefectului de Gorj

Culmea, Jeep-ul aparținea autorităților statului român, lucru demonstrat de plăcuța de identificare a autovehiculului - MAI22507.

Polițiștii din Constanța s-au autosesizat în urma postării făcute pe Facebook și au identificat proprietarul Jeep-ului, mașina fiind pusă de Prefectura Gorj la dispoziția onorabilului prefect al județului, Gheorghe Paraschivu.

Explicația prefectului pentru gestul atât de mârlănesc este atât de puerilă, încât probabil c-a fost rezultatul unui brain-storming făcut în grupă de preșcolari, cea mijlocie.S-auzim! Gheorghe Paraschivu spune că la volan se afla șoferul său, care, băiat venit din Gorj la malul mării, n-a mai putut remarca faptul că a părăsit drumul asfaltat, din cauza vântului, care spulbera nisipul, și s-a rătăcit!!!Mai rău ca-n deșert, și s-a rătăcit șoferul atât de rău încât a fost nevoit să staționeze cinci minute pe plajă până să-și dea seama ce se întâmplă cu el și cu mașina pe care o conducea, conform celor spuse de autorul fotografiei. Tot cel care a postat imaginea pe Facebook spune că în mașină se aflau două persoane, nu doar șoferul.

Final: polițiștii constănțeni l-a amendat pe șofer cu 20,000 de lei.

prefect1 gorj jeep

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră